Ballooning 2 juni 2018

Oranje Comité Hoge Hexel viert dit jaar haar 10 jarig jubileum. Dit jubileum vieren we door het organiseren van een ballooning op zaterdag 2 juni a.s.

Voor wie?
De ballooning is voor iedereen die maar mee wil. Iedere deelnemer moet wel minimaal 1.30 meter zijn. Kinderen kunnen mee onder begeleiding van een ouder. We vertrekken van een perceel in Hoge Hexel om ca 18.30 uur. In het Kulturhus van Hoge Hexel verzamelen we ons. Van daaruit vertrekken we in busjes naar de ballonnen. Na de ballonvaart komen we weer samen in het Kulturhus. Onder het genot van een hapje en drankje praten we na over de vaart. Wanneer het weer het niet toelaat om op te stijgen wijken we uit naar 9 juni of 16 juni.  Johannes Kooistra van het Noordelijk Ballonvaartcentrum is verantwoordelijk voor het gestructureerd en veilig laten opstijgen van de ballonnen.

Kosten
140 euro per persoon te voldoen bij opgave. Gaan de ballonnen niet de lucht in, door de weersomstandigheden, op bovengenoemde 3 data dan wordt het geld terug gestort. Hou bovengenoemde 3 data dus vrij in uw agenda! Mocht u niet kunnen op 1 van genoemde momenten dan kan uw plaats door een kennis/familie van u worden overgenomen. Dit moet u zelf regelen en doorgeven aan het Oranje Comité. U ontvangt dan geen geld retour.

Opgave
Opgeven kan tot en met 10 mei 2018 via de website  https://www.oranjefeesthogehexel.nl/events/ballooning/