Rommelmarkt en veiling op koningsdag 2023

Oranjecomité Hoge Hexel gaat samen met HAC een rommelmarkt en een veiling organiseren op koningsdag 2023. De rommelmarkt start om 11.30 en eindigt uiterlijk om 15.00 uur.

Voor elke leeftijd is er een plekje te reserveren op het schoolplein, of bij grote deelname op het voetbalveldje. Bij slechte weersvoorspelling wordt de rommelmarkt binnen gehouden. Opgave voor een plek op de rommelmarkt kan tot en met uiterlijk woensdag 19 april a.s. via info@oranjefeesthogehexel.nl. Kosten per kleed 3,50 euro.

Tevens organiseren we met een aantal Hexelaren een veiling met herbruikbare spullen per opbod! De veiling zal plaatsvinden op het evenementenweiland naast het Kulturhus Hoge Hexel van 13.00 uur tot ca. 15.00 uur. Heeft u nog een bijzonder artikel of goederen zoals brocante, curiosa, antiek, meubelen, gereedschappen, multimedia of kunst waar u vanaf wilt, en u denkt dat is geschikt voor de veiling, dan kunt u contact opnemen met Arie Peters 06 54 95 73 96 na 18.00 uur of bij Hetty Zandman 06 23 74 64 84. U geeft aan wat u heeft, en u meldt of u er een minimum bedrag voor wilt ontvangen. De veilingcommissie komt bij u langs om te bepalen of het voor verkoop geschikt is. Zo ja, dan worden er verdere afspraken gemaakt.

De opbrengst van de veiling is voor het Oranjecomité Hoge Hexel. Dit om in de aankomende jaren ook weer een mooie koningsdag te kunnen organiseren.

Het programma van 27 april vindt u ook in het Hexelaartje.

We hopen u te zien op 27 april aanstaande, in of rond het Kulturhus, voor een spetterende koningsdag!

Het Oranjecomité Hoge Hexel