Rommelmarkt en veiling op koningsdag 2023

Oranjecomité Hoge Hexel gaat samen met HAC een rommelmarkt en een veiling organiseren op koningsdag 2023. De rommelmarkt start om 11.30 en eindigt uiterlijk om 15.00 uur.

Voor elke leeftijd is er een plekje te reserveren op het schoolplein, of bij grote deelname op het voetbalveldje. Opgave voor een plek op de rommelmarkt kan tot en met uiterlijk woensdag 19 april a.s. via info@oranjefeesthogehexel.nl

Tevens organiseren we met een aantal Hexelaren een veiling met herbruikbare spullen per opbod! De veiling zal plaatsvinden op het evenementenweiland naast het Kulturhus Hoge Hexel van 13.00 uur tot ca. 15.00 uur. Heeft u nog een bijzonder artikel of goederen zoals bijv. meubelen, gereedschappen, multimedia of kunst waar u vanaf wilt, en u denkt dat is geschikt voor de veiling, dan kunt u contact opnemen met Arie Peters 06 54 95 73 96 na 18.00 uur of bij Hetty Zandman 06 23 74 64 84. U geeft aan wat u heeft, en u meldt of u er een minimum bedrag voor wilt ontvangen. De veilingcommissie komt bij u langs om te bepalen of het voor verkoop geschikt is. Zo ja, dan worden er verdere afspraken gemaakt.

De opbrengst van de veiling is voor het Oranjecomité Hoge Hexel. Dit om in de aankomende jaren ook weer een mooie koningsdag te kunnen organiseren.

Het programma van 27 april vindt u ook in het Hexelaartje.

We hopen u te zien op 27 april aanstaande, in of rond het Kulturhus, voor een spetterende koningsdag!

Het Oranjecomité Hoge Hexel

Koningsdag 2021 afgelast ivm Corona-maatregelen

Beste Hexelaars, Helaas kunnen we in verband met corona, net als vorig jaar geen Koningsdag organiseren, zoals wij dat voor ogen hebben met ontbijt in het Kulturhus, de Oranjeloop, spelletjes etc.

We hopen dat we volgend jaar weer samen mogen vieren dat onze Koning jarig is. Wij wensen iedereen een fijne dag op 27 april en hopelijk tot ziens volgend jaar in en om het Kulturhus.

Hartelijke groet
Het Oranjecomité Hoge Hexel en omstreken

Oranjefeest Hoge Hexel Wilhelmus

Koningsdag 2020 afgelast

Als gevolg van de Corona crisis en de snel veranderende omstandigheden, heeft het Oranje Comite besloten het advies van het RIVM op te volgen en onze verantwoordelijkheid te nemen om verdere verspreiding van het virus te verkleinen. Dit betekent dat wij helaas genoodzaakt zijn om koningsdag 2020 in Hoge Hexel af te lasten. Graag zien we jullie volgend jaar weer. Voor nu wensen wij jullie alle gezondheid toe.

Oranje Comite Hoge Hexel

Ballooning 2 juni gaat door

We verwachten alle deelnemers om 18.45 uur bij het Kulturhus.
Daar drinken we met zijn allen eerst een kop koffie / thee. De ballonvaarder arriveert tussen 19.00 en 19.30 uur.
Uiterlijk 19.30 uur vertrekken we richting het perceel van Johan Koppelman.
De verwachting is dat we om 20.00 uur in de lucht hangen.

Met vriendelijke groet,

Oranje Comite Hoge Hexel

 

Ballooning

Ballooning,

Op 2 juni a.s. is de ballooning in Hoge Hexel. We stijgen op van een perceel aan de bekkenhaarsweg (fam. J. Koppelman) in Hoge Hexel.
We vertrekken rond 19.00 / 19.15 uur met 7 ballonnen. Er gaan in totaal 35 personen mee.
De deelnemers verzamelen zich tussen 18.00 uur en 18.15 uur in het kulturhus in Hoge Hexel.
U bent van harte welkom om de ballonnen uit te zwaaien.
Bij te harde wind wordt er niet gevaren.